Гурвалжин будааг агшаадаггүй

17122059-9ace-4272-84d6-3c487dfd3c6fГурвалжин будаа буюу бидний заримын хэлдгээр бор будаанд маш олон витамин, эрдэс бодис агуулагддаг ба гэдэсний гүрвэлзэх хөдөлгөөнийг сайжруулдаг шидтэй.

Дээр нь цагаан будааг бодоход бага  калоритай гэхчилэн ашигтай тал ихтэй.

Гурвалжин будаа зэрэг бүхэл үрийн будааг цагаан будаа болгохын тулд доторхи витаминуудынх нь 80 хувийг, фосфор төмөр зэргийн 50 хувийг үгүй хийдэг байна.

Гурвалжин будаа нь цусны сахарын хэмжээг тэнцвэржүүлж, биеийн жинг тэнцвэртэй барих буюу бууруулдаг.

Харин будааг хэрхэн болгож хоолондоо хэрэглэх вэ?

Бор будааг агшаахад зажлуургүй,амтгүй болдгийн дээр доторх витамин, эрдэс бодис нь устдаг.

Тиймээс агшаахын оронд угааж цэвэрлэн , буцалсан халуун ус хийн 20-30 минут дэвтээж хэрэглэнэ.

Дэвтээсний дараа будаа хоёр дахин өсдөг байна.

Дэвтээсний дараа шууд хэрэглэнэ.аквапарк аквалооjapanese escorts dubai


Гурвалжин будааг агшаадаггүй
Жиргэх
Манай хуудсанд LIKE дарж нэгдэнэ үү
Түлхүүр үгс:

Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MISS.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 7711-0505 утсаар хүлээн авна.

johanny sins busty malaysia tamil girl porn Sweet cheerleader cul Mejor trío de audición nunca girls lick men ass
x brozers casual teen sex