Загасны шөл

71b9vc9dЗагасны шөлийг хамгийн амттай гэдэг. Ер нь алгана, шүхэрхэг, салхай зэрэг жижиг загасны шөл ядаргаанд илүү тустай.

Шөлөнд цавуулаг нэмэхийн тулд гэдэс доторх сэлүүрийг авч хаяхдаа хайрсыг үлдээх нь бий. Хайрсыг авч бас болно. Сэлүүрийг авахгүй бол загасны шөл гашуувтар амттай болдог.

Хэрхэн бэлтгэх: Бэлтгэсэн загасыг (ихэвчлэн толгойгоор нь шөл хийдэг) саванд хийгээд хүйтэн ус хийнэ.

Үүний дараа давс, сонгино, лаворын навч, амтлагч хийгээд зөөлөн гал дээр 40 минут орчим чанана. Загасны шөл чанаж эхлэхийн өмнө цэвэрлэсэн төмсийг хэрчээд хийж болно.

1 кг загасанд-1 сонгино, (ногоон сонгино бол бүр сайн) яншуй, цоохор майлз 2ш, ус 2-2.5литр орно.iphone 5s спбhigh class escorts


Загасны шөл
Жиргэх
Манай хуудсанд LIKE дарж нэгдэнэ үү
Түлхүүр үгс:

Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MISS.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 7711-0505 утсаар хүлээн авна.