Төмстэй зутан шөл

chicken-chowder-post-picОрц: Үхрийн мах 400-500 гр,
төмс 4-5 ширхэг,
Лууван 2 ширхэг,
Бөөрөнхий сонгино 1 ширхэг,
Сармис 2-3 хумс,
Гоньд, халиар мэтийн ногоог амт, өнгө оруулагч болгон ашиглана.

Мөн үрлэн перец, лаврын навч, давс, укроп зэргийг өөрийн хүссэн хэмжээгээр хийнэ.

Хийх арга: Том биш шоо хэлбэртэй хэрчсэн махыг ялимгүй давсалсан буцалж буй усанд хийгээд 30-40 минут чанана. Буцалж байх зуур дээгүүр нь хөвөх нитгэлийг хамж аваад жижиглэж хэрчсэн сонгино, цагираглан хөшиглөсөн лууван, гоньдыг шөлөндөө хийж, 2-3 минутын дараа чанаж нухсан төмсөө хийнэ.

15 минут буцалгасны эцэст лаврын навч, перец, үлдсэн дэвсаа хийх ба 5-7 минут болоод кастрюлаа гал дээрээс аваад тэр даруй жижиглэж хэрчсэн сармисаа хийнэ.

Ингээд шөлөө битүү таглаад 5 минут байлга. Ингээд порц бүрт укроп, халиар зэрэг ногоонуудыг бага зэрэг цацаж өгвөл хоолны өнгө үзэмж сайжрах болно.айфон 5с чехлыiranian escorts in dubai


Төмстэй зутан шөл
Жиргэх
Манай хуудсанд LIKE дарж нэгдэнэ үү
Түлхүүр үгс:

Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MISS.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 7711-0505 утсаар хүлээн авна.