Та бүхэндээ энэ удаагийн хоолны жор буландаа энгийн ч гэсэн хийж мэдэхгүй хүмүүстээ зориулж уг салатны жорыг хүргэж байна.
Орц: 500 гр байцаанд 1.4 аяга цагаан цуу, 1.2 хоолны халбага элсэн чихэр.
Байцаагаа угааж цэвэрлээд голыг нь авч нимгэхэн хэрчээд давс хийнэ. Үүний дараа байцааг зөөлөн болгохын тулд гараар үрнэ.
Дараа нь салатаа тавганд хийгээд элсэн чихэртэй хутгасан цагаан цуугаар найруулж 30-40 минут байлгана.
Байцаандаа нэг хоолны халбага ургамлын тос хийвэл сайн.