Тараган торт хийх арга

438Тараган торт хийх арга
Орц:
1. Тараг- 700гр
2. Зөөхий-300гр
3. Печень- 16ш наша марка, эсвэл юбилейное ямарч байсан болно. Øøрт байгаагаараа хийж болно
4. Масло- 120гр ямарч байсан болно
5. Желатин- 20гр (тарганд хийх)
6. Желатин- 20гр (жvvсэнд хийх)
7. Сироп хэдэн øнгø оруулахаасаа хамаарна.
8. Сvv-200гр
Хийх арга:
Зөөхий шингэн тараг 2оо холино/миксердэнэ/.
Печенээ сайн нухна.
Маслоо хайлуулна.
Нухсан печенээ маслотойгоо сайн холиод савандаа хийж дээрээс нь сайн дарна, тэгээд хøргøгчиндøø хийнэ.
100грамм хvйтэн сvvн дээр 20гр желатинаа хийгээд 40минут дэвтээнэ.
250гр мультинд 10гр желатинаа, хийж жаахан дэвтээж байгаад зøøлøн гал дээр хайлуулна.
Сvvнд дэвтээсэн желатин маань каш шиг болсон байгаа. Дээр нь vлдсэн 100гр сvvгээ хийгээд зøøлøн гал дээр хутгаж хайлуулна. Бvх желатинаа хайлахаар нь авч хøргøøд таргаа холингоо дээрээс нь бага багаар хийнэ.
Хөргөгчинд хийсэн савтай печень дээрээ нэг аягатай таргаа хийж хøлдøøгчинд хийж 30минут байлгаад дээрээс нь жvvсээ хийж 15 минут дахиж хøлдөөгчиндөө хийнэ. хийж дуусаад хøргøгчинд хийж хонуулаад маргааш нь амттай тараган торт бэлэн болно доо. Хøлдøøж болохгvй.


Тараган торт хийх арга
Жиргэх
Манай хуудсанд LIKE дарж нэгдэнэ үү
Түлхүүр үгс:

Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MISS.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 7711-0505 утсаар хүлээн авна.