Байцааны ороомог

cabbage-rollsОрц: Байцаа нэг ширхэг (ойролцоогоор 500гр)
Гурил 15гр,
Өндөг нэг ширхэг,
Сүүний сүмс 100гр,
Талхны хатаам З0гр,
Цөцгийн тос 25гр,
Цөцгий 60гр
Шанз, мах З00гр сонгино нэг ширхэг, давс, повоор.

Байцааг бүхлээр нь угааж цэвэрлэн, голыг нь ухаж аваад давстай усанд дутуу чанаж болгоно. Хөрснийх нь дараа навчийг нь нэг нэгээр нь салгаж, хатаана.

Сэвэрсэн навчнуудад сүүний сүмс юм уу цөцгийг түрхээд голд нь шанзаа хийж, нэг талаас нь хуйлна.

Хуйлсан ороомгоо гурилд өнхрүүлж өндгөнд дүрээд дахин талхны хатаамалд өнхрүүлэн, урьдчилан халаасан тосонд эргүүлж тойруулан шарна. Таваглахдаа сүүний сүмс юм уу цөцгий дусааж болно.


Байцааны ороомог
Жиргэх
Манай хуудсанд LIKE дарж нэгдэнэ үү
Түлхүүр үгс:

Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MISS.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 7711-0505 утсаар хүлээн авна.