Анарын шүүс үрчлээтүүлэхгүй

Screenshot_9_500x500Улаан өнгийн жимснүүд, тэр дундаа анар жимс үрчлээ бий болохоос сэргийлэх увдистай гэдгийг Солонгосын эрдэмтэд олж мэджээ. Үрчлээ үүсэж бий болох гол хүчин зүйлүүд бол коллаген болон микро үрэвслүүдийн бэртэл гэмтэл гэдгийг судлаачид өгүүлсэн байна.

Гэхдээ зарим нэг хүнсний бүтээгдэхүүнийг хоол хүнсэндээ хэрэглэснээр энэ үйл явцаас арьсанд муу нөлөө үзүүлэх үйлчлэлийг үгүй хийх боломжтой аж. Хоол хүнсэндээ их хэмжээний жимс, ногоо, самар зэргийг багтаавал арьсыг эрт гундаж, амархан хөгшрөхөөс нь хамгаалах боломжтой аж.

Ялангуяа улаан жимснүүд арьсны хамгаалагдах шинж чанарыг нэмэгдүүлдэг байна. Улаалзгана, бөөрөлзгөнө, үхрийн нүд, аньс, анар зэрэг нь үрчлээтэх явдалтай тэмцэхэд илүү үр дүнтэй гэнэ шүү.
Эх сурвалж www.wikimon.mn


Анарын шүүс үрчлээтүүлэхгүй
Жиргэх
Манай хуудсанд LIKE дарж нэгдэнэ үү
Түлхүүр үгс:

Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MISS.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 7711-0505 утсаар хүлээн авна.

johanny sins busty malaysia tamil girl porn Sweet cheerleader cul Mejor trío de audición nunca girls lick men ass
x brozers casual teen sex