Вандуйтай үхрийн мах

bulgogiОрц:
-1/4 аяга шар буурцагний сүмс
-1 хоолны халбага хуурай дарс
-1 цайны халбага элсэн чихэр
-450г нимгэн хавтгай хэрчсэн үхрийн мах
-2 хоолны халбага газрын самарны тос
-1/2 цайны халбага давс
-100г вандуй
-1/2 аяга туулайн бөөр (ургамал)

Хийх арга: Эхлээд шар буурцагны сүмс, эрдэнэшиш, хуурай дарс, элсэн чихрээ хийж хутгана. Дээрээс нь махаа хийж амтлаад 15 минут байлгана. Хайруулын тавганд тосоо хийж халаагаад махаа 2-3 минут шарна. Вандуй, давс болон туулайн бөөр нэмж үргэлжлүүлэн 1 минут шарна. Бэлэн болмогц хоолыг шууд олгоно.


Вандуйтай үхрийн мах
Жиргэх
Манай хуудсанд LIKE дарж нэгдэнэ үү
Түлхүүр үгс: ,

Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MISS.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 7711-0505 утсаар хүлээн авна.