Гэрийн аргаар шоколадыг хэрхэн яаж хийхийг танд үзүүлэх болно. Энэ нь хэдхэн найрлагатай бөгөөд өндөг, эсвэл зайрмагны үйлдвэрлэгч шаарддаггүй. Хэрэв та хүсвэл зайрмагны машин ашиглаж болно. Мөн бид хоёр хуванцар уут, мөс ашиглах болно
Орц:
Крэм 1 аяга (240мл)
Сүү 1 аяга (250мл)
Цагаан элсэн чихэр (115g) 1/2 аяга
Хагас чихэрлэг шоколад (40g)
2 цөцгийн тос. нь элсэн чихэр, какао нунтаг (30g)
1 халбага ванилийн ханд (5мл)
Хэрэгтэй зүйлс:
Мөс хийх уут
Шигших шүүлтүүр
Алчуур
Том аяга
Холигч

Эхлээд бүх сүүгээ саванд хийн холино.


Одоо бид богино долгионы зууханд 1 минут 30 секундын дотор сүү, тосоо халааж болно. Буцалгаж болохгүй. Одоо шоколад болон элсэн чихэр, какао нунтагыг шигшүүр дээр нь нэмэх хэрэгтэй. Одоо холимогийг 5-10 минутын турш байлгаад, энэ нь шоколадыг хайлах боломжийг олгоно. Халаах нь элсэн чихэрийг ууж, какаоны нунтагыг амттай болгоно.



Одоо ванилийн уусмал нэмэн хольж хутгана. Одоо зайрмаг тасалгааны температурт хөргөж, эсвэл хөргөгчинд 30 минутын турш хөргөх хэрэгтэй.


Нэг уутанд зайрмагаа хийнэ. Дараа нь мөстэй уутныхаа зайрмагны уутыг нэмж өг. Дараа нь илүү их мөс нэмнэ. Хоёр эсвэл хоёр алчуураар боож, сэгсэрч эхэлнэ! Суурь нь хатууртал 5-15 минутын турш сэгсэрнэ. Энэ нь зайрмаг идэхээс өмнө зарим илчлэгийг шатаах сайхан арга юм!


Биднийг сэгсэрч дуусмагц таны зайрмаг идэхэд бэлэн болно. Ихэнх тохиолдолд энэ нь зөөлөн зөөлтийн үе шаттай байх болно. Хэрвээ та уутнаас гарахыг хүсвэл саванд хийж, дээр нь хуванцар боолт байрлуулаарай. Мөн хөлдөөгчид 4-6 цагийн турш тавиарай

Зайрмаг бэлэн боллоо.