Алимны шүүсэнд чанасан гахайн мах

Алимны шүүсэнд чанасан гахайн мах
Орц (4 хүний порц)
Гахайн хэвлий хэсгийн алагласан өөхтэй мах 500 гр
Алимны шүүс 500 мл
Сой соус 1 хоолны халбага
Цагаан гаа 1 бондгор

Хийх заавар
1. Цагаан гаагаа нимгэн хэрчинэ. Гахайн махаа 1.5 см зузаантай том хэсгүүдэд хуваагаад хоолны саванд цагаан гаа, алимны шүүстэйгээ хамт хийж буцалгаад, дунд зэргийн гал дээр чанана.
2. Шүүс нь 1/5 болтол ширгэсний дараагаар сой соусаа нэмж хутгаад, таг тавилгүйгээр шүүсийг нь ширгээнэ.
3. Гахайн махаа гарган, 4-5 см хэмжээтэй жижиглэн хэрчээд таваглана.чехлы для айфонhigh class escorts dubaiденьги в долг без справокяндекс запросы статистика


Алимны шүүсэнд чанасан гахайн мах
Жиргэх
Манай хуудсанд LIKE дарж нэгдэнэ үү

Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MISS.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 7711-0505 утсаар хүлээн авна.