Гахайн махан хуурга

Орц:

  • гахайн гол мах – 200 гр
  • ногоон алим – 50гр
  • сонгино – 50гр
  • сармис – 1ш
  • коньяк  – 20 гр
  • алим жүүс – 50 гр
  • ургамлын тос – 30 гр
  • томат паста – 10 гр
  • чинжүү – 95 гр
  • брокли – 25 гр
  • хаш – 17 гр
  • хулуу – 17 гр
  • давс – 3 гр
  • ерец – 2 гр
  • төмс – 85 гр
  • сүү – 20 гр
  • масло – 5 гр

Хийх арга:

  1. Гахайн гол мах давтаж бэлэн болгоод  3 хуваагаад амталсан гуриланд өнхрүүлж тостой хайруулд хагас болтол нь шарна.
  2. Ногоон алимаа сармис хэлбэртэй нимгэн хэрчинэ.
  3. Сонгино, сармисаа жижиг хэрчиж бэлдэнэ.
  4. Чинжүү, хулуу, хашийг жижиг дөрвөлжин хэрчинэ.
  5. Төмсөө чанаж, бэлтгээд, нухна.
  6. Масло, сонгино, ногоон алим болон сармисаа нэмж бага зэрэг паста хийж хуураад брэнди эсвэл коньяк хийж дөл гаргаад алимны жүүс хийж 2 удаа бага зэрэг ширгээгээд хүрэн соус бага зэрэг хийж бэлэн болно.
  7. Олгохдоо амталсан төмс болон ногоогоор хачирлаж ногоон сонгино тавьж чимэглээд бэлэн болно.

чехол на айфон 5escorts websiteвзять деньги в банке под залог квартирыпродвижение бренда в социальных сетях


Гахайн махан хуурга
Жиргэх
Манай хуудсанд LIKE дарж нэгдэнэ үү
Түлхүүр үгс:

Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MISS.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 7711-0505 утсаар хүлээн авна.