Хүнсний ногоог хөлдөөж хадгалвал витамин алдагдах нь бага байдаг.

 

Шинэхэн гэх хүнсний ногоо нь үнэн хэрэгтээ дэлгүүрт иртлээ дор хаяж долоо хонодог байна. Тэгвэл хөлдөөсөн хүнсний ногоонд Витамин 50%-иар хадгалагддаг аж.

Хүнсний ногоог хадгалах тухай:
- Аливаа хүнсний ногооны дэлгүүр, гэрийн хөргөгч гэх мэтээр дамжсаар олон хоног хадгалагддаг. Энэ зуур шим тэжээлт бодисууд нь бараг алга болдог байна. Зарим гэрийн эзэгтэй нар бүр мартдаг. Энэ тохиолдолд:

- Хэрэв та ахиухан хүнсний ногоо авч байгаа бол зарим хэсгийг нь цэвэрлээд хөлдөөчих.
- Лууван, байцааг угааж цэвэрлээд уртааш нь хэрчээд уутанд савлаад хөргөгчинд хийгээрэй.
- Шаардлагтай үед тодорхой хэсгийг авч бусдыг нь /амсрыг нь сайн бооно/ цааш хийнэ. Энэ нь маш хялбар бас хэмнэлттэй.
- Төмсийг хальснаас нь цэвэрлээд чанаж болгоно. Лууван, байцаа шиг шууд хөлдөөж болохгүй.
- Болгож хөргөсний дараа уртааш нь хэрчээд хөлдөөнө.
- Аньс, нэрс, хад зэрэг жимсгэнийг элсэн чихэртэй холиод хөлдөөнө.
Бүтэн жилийн туршид витаминаа хадгална. Сэрүүний улиралд ханиад томуу ихсэх үед та нөөцөлсөн жимсгэнээсээ хандлаад уухад л болчихно.akvaloochinese escort dubai


Хүнсний ногоог хөлдөөж хадгалвал витамин алдагдах нь бага байдаг.
Жиргэх
Манай хуудсанд LIKE дарж нэгдэнэ үү
Түлхүүр үгс:

Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MISS.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 7711-0505 утсаар хүлээн авна.