Люля Кебаб
Свийт Китчен нэвтрvvлэгийн оролцогч Э.Наранбаатар-ын хийсэн хоолны дэлгэрэнгvйг та бvхэндээ танилцууж байна
Люля Кебаб
Орц:
Vхрийн татсан мах- 800 гр
Гурил- 400 гр
Улаан лооль- 4 ширхэг
Салад навч-100гр
Ногоон чинжvv- 3 ширхэг
Махны шанзанд:
Яншуй- 100гр
Ондог- 1 ширхэг
Сармис- 1ширхэг
Сонгино- 1 ширхэг
Давс
Хар перец
Амталсан ногооны орц:
Ногоон сонгино
Улаан сонгино
Яншуй – 100гр
Соус:
Анар жимсний соус ( торол бурийн дуртай соусаа хэрэглэж болно )
Vхрийн татсан махандаа шанзанд орох бvх зуйлсээ жижиглэж татаад оорийн дураар давс хар перцээр амталж базаж огно. Бэлдсэн махаа гонзгой хэлбэрт оруулж саваа модонд зооно.
180-200 градуст 20-25 минут духовкныхоо сараалжин томрон дээр тавьж шарж болгоно. Доор нь листэндээ ногоон чинжvvгээ тавьж шvvcэнд нь шарж болгоно
Гурилаа зуураад тосгуй хайруулын тавганд хайрч болгоод улаан сонгино, ногоон сонгино, яншуйны холимогоо гурилан дээрээ тавиад дээр нь оорин хэрэглэх соусаа асгаад махаа тавиад орооно.
Таваглахдаа ногоон сонгино болон улаан лоолиор онго оруулж чимэглэж огно, шарсан чинжvvгээ мон тусад нь таваглаж огно
Та бvхэнд амжилт хvcье!