Өндөгний хучмал

3191615192_bf5ff9a5a9_z-580Орц: Мах 100 гр, бөөрөнхий сонгино 15 гр, талхны сухар 20 гр, ургамлын тос 10 гр, цөцгийн тос 5 гр, сүү 30 гр, давс повоор амтлах хэмжээгээр.

Хийх арга: Бэлтгэсэн махаа жижиглэн хэрчээд давс повоор, бөөрөнхий сонгиноор амт оруулан котлет шиг хэмжээтэй шанз хийгээд талхны сухарт өнхрүүлнэ. Дараа нь котлетоо хайруулын тавганд хавтгай дөрвөлжин хэлбэрт оруулан шарна.

Өндөг цөцгийн тос, сүүгээ холиод сайтар хутгасны дараа бага зэрэг халааж, тосолсон хайруулын тавганд хийгээд хоёр талаас нь хөнгөн хайрна. Ингээд бэлтгэсэн котлетоо, хайрсан өндгөнд боож шарах шүүгээнд 3-5 минут жигнэж болгоно. Бэлэн болсон өндгөн хучмалыг цөцгийн тосоор амталж идвэл улам ч амттай байх болно.iphone по низким ценамsex in uae


Өндөгний хучмал
Жиргэх
Манай хуудсанд LIKE дарж нэгдэнэ үү
Түлхүүр үгс: ,

Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MISS.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 7711-0505 утсаар хүлээн авна.

johanny sins busty malaysia tamil girl porn Sweet cheerleader cul Mejor trío de audición nunca girls lick men ass
x brozers casual teen sex