Teriyaki соустай үхрийн шарсан мах

22nd_June_2012_Teriyaki_DuckОрц:

  • Үхрийн гол мах- 340 грр

  • Бурам-2 хоолны халбага

  • Mirin- 2 хоолны халбага

  • Цагаан будааны архи- 2 хоолны халбага

  • Соё соус- 2 хоолны халбага

Хийх арга:

  • Жижгэвтэр саванд mirin, бурам, цагаан будааны архи, соё соусоо хийж хутгана.

  • Үхрийн гол махаа нэг хуруу буюу 1 см зузаантай хэрчинэ.

  • Хэрвээ үхрийн мах нь өөх багатай хар мах бол олив /чидун жимс/-ийн тосоор тослоно.

  • Дараа нь хайруулын тавгандаа багавтар тос хийж сайтар халаагаад  үхрийн махынхаа нэг талыг бор болтол нь шарна.

  • Үүний дараа махаа эргүүлээд галаа багасгаад урьдчилж бэлтгэсэн сүмсээ хийнэ.

  • 5 минут орчим  буцалгаснаар таны хийж буй хоол бэлэн болно.

чехлы на 4s айфонescorts agency in dubai


Teriyaki соустай үхрийн шарсан мах
Жиргэх
Манай хуудсанд LIKE дарж нэгдэнэ үү

Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MISS.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 7711-0505 утсаар хүлээн авна.