Аманд уусах, гоё амттай, чихэргүй булочк

Аманд ороод уусах мэт сайхан амттай, чихэрлэг бус булочк, гурилан боовыг хийх аргыг танилцуулъя. Хөрөнгөөр хурдан исгэх энэ аргаар гурилаа зуурч, мөн загасан талх, пирожки ч хийж болно.

Хамгийн гол нь ийм боов, талх хэд хоног хатахгүй. Гурилаа 2 үе шаттай зуурна.
hqdefault
1-р үе. Орц:
•1 хоолны халбага хуурай хөрөнгийг (дрожж)
•2 хоолны халбага саахар
•3 хоолны халбага гурил
•300 мл бүлээн ус буюу сүү

Дээрх бүх хольцыг нийлүүлж, сайн хутгана. Ингээд 15 минут бүлээн газарт тавиарай.

2-р үе
Энд хэрэгтэй зүйл бол:
•1 цайны халбага давс
•1/3 аяга ургамлын тос
• 2-2,5 аяга гурил

15 минутын дараа 2 аяга гурилаа шигшинэ. Одоо давс, ургамлын тосыг зуурмаг дээрээ бага багаар аажим аажмаар нэмсээр гарт наалдахгүй болтол зуурна. Ингээд дахиад дулаан газарт 15 минут байлгана.

Зуурсан гурил 1,5 дахин хөөх ёстой. Ингээд булочк хийх бол бөөрөнхийлөөд тавиураа тослон тавина.

Өндөг сайн хутган булочкад түрхвэл гоё, улаан болно. Ингээд шарах шүүгээг 180 градус хүртэл халааж, жигнэнэ.


www.mnews.mnсумки для macbook air 11dubai escorte


Аманд уусах, гоё амттай, чихэргүй булочк
Жиргэх
Манай хуудсанд LIKE дарж нэгдэнэ үү
Түлхүүр үгс:

Сэтгэгдэл бичих

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MISS.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 7711-0505 утсаар хүлээн авна.