Өдөр тутам амьдралдаа хэрэглэдэг жимс жимсгэнэ, хүнсний бүтээгдэхүүнийг бид зөв хальсыг нь авч хэрэглэж буйгаа төдий л анзаардаггүй. Хэрхэн хялбар аргаар хальслахыг хүргэе.
Улаан лооль: Хоёр хавтгай тавганы хооронд улаан лооль хийж байгаад хурц хутгаар дундуур нь зүснэ. Энэ аргыг усан усан үзэмд бас ашиглаж болно.
Киви: Дундуур нь зүсээд ваар хэлбэрээр халбагаар хутгаж иднэ.
Мандарин: Үүнийг зохиосон хүн лав суу билэгтэн байх.
Анар: Орой хэсгийг нь огтлоод ингэж хуваан иднэ.
Тарвас: Идэхэд хамгийн хялбар арга.
Бялуу: Дундуур нь хуваан зүсч аваад үлдэх хэсгийг нийлүүлэхэд хатахгүй.
Ногоон нимбэг: Шүүсийг нь ингэж авдаг.
Гадил: Үүнээс өөр төгс арга үгүй.
Манго: Хальснаас нь ингэж арилгана.