“3 хүн идхээр
кимчи 300 гр
гахайн мах 50 гр \лаазалсан туна хийж болно\
сармис 3 ш
сонгино 1 ш
күчүгару -2 а\х
дүүфү -6 хэрчим
сэ-ү жод \ олдохгүй бол хийхгүй бж болно\
ноноон сонгино
кимчи махаа сармис сонгинтойгоо минут орчим хуураад күчүгаругаа хийж 1 м хуураад ус \байвал сэ-ү жодоо\ хийж кимчиигээ хийж болтол буцалгаад гаргахаас 2м өмнө ноноон сонгино дүүфүгээ хийнэ \ би тунатай идэх дуртай туна тай хийвэл хуурсан кимчин дээрээ усаа хийгээд тэгээд туна хийнэ ш дээ өтгөн гоё болдог\
Эх сурвалж: Монгол чадвар