Орц:
Max 276 гр,
Байцаа 47 гр,
Гурил 70 гр,
Сонгино 20 гр,
Сармис 0.4 гр,
Лууван 33 гр,
Манжин 33 гр,
Мөөг 10 гр, давс, цөцгийн тос, перец
Хийх арга:
Max, байцаа, сонгино, сармис, дэвтээсэн мөөг зэргийг жижиг хэрчиж шанзлана. Зөөлөн зуурсан гурилыг буузны гурилаас арай томоор зуйван хэлбэртэй элдэнэ. Дотор нь шанзаа хийж чимхээд тостой тавганд тал дугуй хэлбэртэйгээр тавьж дунд нь нарийхан хэрчиж амталсан лууван, сонгино, байцаа, манжин, мөөг зэргийг хийж буузны адилаар жигнэж болгоно.
Тавган цэцэг
Орц:
Max 276 гр,
Байцаа 47 гр,
Гурил 70 гр,
Сонгино, сармис 20 гр,
Лууван 35 гр,
Манжин 35 гр, давс, цөцгийн тос, перец
Хийх арга:
Тавган цэцгийг мөөгөн цэцэгтэй адил хийх ба ганцхан мөөг ороогүйгээрээ ялгагдана.