• ¾ аяга хэрчсэн самар
• 3 аяга дээд гурил
• 2 аяга элсэн чихэр
• 4 том алимыг жигнэж, хальсалж хэрчиж бэлдэнэ
• 1 хоолны халбага дрожж
• 1 цайны халбага давс
• 4 том өндөг
• 1/2 аяга ургамлын тос
• 1/2 аяга цөцгийн тос
• 1/4 аяга жүржийн шүүс
• 2 цайны халбага ваниллийн охь
1. Шарах шүүгээгээ 170 градуст халаана. 25 см-ын диаметртэй, ёроол нь салдаг дугуй тэвшийг наалдахаас сэргийлсэн /non-stick/ шүршигчээр шүршээд хэрчсэн самараа жигд тараана.
2. Том саванд дээд гурилнаасаа 2 хоолны халбагыг, ¼ аяга элсэн чихэртэйгээ хутгаад, дээр нь алимаа хийж холино.
3. Өөр том саванд үлдсэн гурил, үлдсэн элсэн чихэр, дрожж, давсаа хийгээд, дээр нь өндөг, цөцгийн тос, ургамлын тос, жүржийн шүүс, ваниллийн охио хийгээд зөөлөн зуурмаг болтол нь миксердэнэ.
4. Бэлтгэсэн тэвшиндээ тал зуурмагаа /ойролцоогоор 2 аяга/ хийгээд, дээр нь алимтай холимогныхоо талыг түрхэнэ. Дээр нь үлдсэн зуурмагаа тавиад, алимтай холимогоороо дахин давхарга үүсгэнэ.
5. 1 цаг 20 минут орчим жигнээд /голд нь хатгасан шүдний чигчлүүр цэвэрхэн гарч иртэл/ 30 минут хөргөж, тэвшнийхээ захаар, бас бялууныхаа талаар зүсэж, хөмөрч буюу алимтай талуудыг нь дээш харуулж тавина.