Ганц хазахад л аман дотор хайлмаг шоколад урсан орж ирнэ…Франц гаралтай энэ амттаны зурган жорыг хүргэж байна.
1. Орц:
1/2 аяга өсгөгчтэй гурил
1 ш өндөг
4 хоолны халбага масло
1/4 аяга нарийн ширхэгтэй элсэн чихэр
1 хоолны халбага нунтаг какао
60 гр шоколад
Сахарын пудр
1/2 аяга өсгөгчтэй гурил
1 ш өндөг
4 хоолны халбага масло
1/4 аяга нарийн ширхэгтэй элсэн чихэр
1 хоолны халбага нунтаг какао
60 гр шоколад
Сахарын пудр
2. Шарах шүүгээгээ190 градуст халаана. Жижиг кексний хэвэндээ зориулалтын цаасан аягыг хийж бэлдэнэ.
3. Том саванд гурил, элсэн чихэр, өндөг, масло, нунтаг какаогоо хийж өтгөн зуурмаг болтол миксердэнэ.
4. Хэвний талыг хүртэл зуурмагаа хийгээд, голд нь ховил гаргаад шоколадаа жижиглэж хийнэ.
5. Хэвээ дүүргэн 15-20 минут жигнэнэ.
6. Болсон кексээ 3 минут орчим хөргөн сахарын пудрээ цацна.
7. Voila!